A Govill Kft 1991-ben alakult meg családi vállalkozásként. 

Cégvezetőnk Gonda József, aki a Govill beindítását megelőzően több évtizedet töltött el az ipari  jellegű villamossági tervezés és kivitelezés számos területén. Nagy szakmai tudása és precizitása mai napig a cég meghatározó eleme.

Telephelyeink Óbudán, a cég fejlődésével együtt folyamatosan nőttek, jelenleg 1000 négyzetméteres üzletünkben várjuk vásárlóinkat állandóan nagy raktárkészlettel és jó parkolási és rakodási feltételekkel.

2000 óta saját berendezés-gyártó műhelyt üzemeltetünk, ahol saját termékeink mellett egyedi tervezésű elosztóberendezések kivitelezését vállaljuk az egyszerű elosztótábláktól, középfeszültségű elosztóberendezésekig.

A Govill Kft nagy figyelmet fordít a minőségi termékek értékesítésére és gyártására. Fontos számunkra, hogy munkánkkal és a forgalmazott termékekkel elégedettek legyenek vásárlóink, megrendelőink.

Tudjuk, hogy a minőség mellett fontosak a jó árak és a rövid szállítási határidők, ezért széleskörű gyártói kapcsolatainkat igyekszünk ebben a szellemben irányítani és fejleszteni.

Sok visszatérő vásárlónk van, akiknek bizalmát egyedi kedvezményekkel, szakmai segítséggel becsüljük meg.

Nálunk mindig családias légkörben vásárolhat, nézelődhet.

Várjuk szeretettel!